ČIVILUCI

Wigwam Čiviluk

Wigwam

Wigwam je izrađen od izuzetno kvalitetnog lipovog drveta. Zaštićen je organskim uljem kao i ostali komadi wood mood design linije proizvoda. Sastoji se od dve korisne celine za kačenje: gornje, koji čine gornji vrhovi oklagija i donje, odnosno središnje. Visina čiviluka je 2m...

Opširnije
Čiviluk Drvcee

Drvce

Čiviluk Drvce je jedan od najpopularnijih WMD proizvoda. Izrađen od izuzetno kvalitetnog drveta, dizajniran tako da razume potrebe savremenog čoveka i omogućava praktičnost, bilo da preferirate elegantan, prefinjen ili dinamičan duh. Drvce je izuzetno dopadljiv čiviluk koji će uneti duh prirode u vaš dom. ..

Opširnije
Čiviluk Rudolf

Rudolf

Voleli ste Wigwam, obožavali Drvce... Podstaknuti vašim reakcijama, došli smo na ideju da ovoj porodici dodamo i Rudolfa. Rudolf je čiviluk koji ima 21 deo za kačenje i neodoljivo podseća na rogove irvasa.

Opširnije
Čiviluk Merdevine

Merdevine

Čiviluk Merdevine je dizajniran tako da razume potrebe savremenog čoveka i omogućava praktičnost, bilo da preferirate elegantan, prefinjen ili dinamičan duh. U osnovi čiviluka su oklagije koje formiraju izgled merdevina, najviše su visine 190cm, zatim srednje 150, a najmanje visine 70cm. Merdevine su međusobno povezane elementima koje omogućavaju potpunu rotaciju ovih pojedinačnih čiviluka. One prave jednu prefinjenu i elegantnu strukturu.

Opširnije
Čiviluk Jelka

Jelka

Čiviluk Jelka je sjajan i praktičan komad nameštaja. To je sve što vam treba u hodniku, u jednom. Izuzetno, multifunkcionalan, moderno dizajniran, komad nameštaja. Dizajniran je tako da predstavlja čiviluk, klupica, polica, držač za kišobrane, ali i kućica za životinje, ukoliko je potrebno u jednom proizvodu. Sastoji se od dela za kačenje i kubusa koji se može koristiti za sedenje i odlagaje.

Opširnije
Čiviluk Multiverzum

Multiverzum

Ovaj sjajan čiviluk, Multiverzum, možete pronaći u tri varijante beli, crni i u boji drveta: Nature (ceo od hrastovog drveta), White Passion - beli (mdf i drvo) i Trešnjin cvet - crni (mdf i drvo) ...

Opširnije