KLUPICA SU
D: 30x90cm - širina sedalnog dela 25cm h50cm
Plavi morski talasi imaju beskrajnu energiju. Ta spora, a moćna sila motiviše i inspiriše. Kretanje vode u vidu plima i oseka, nas je dovelo do jednog novog proizvoda, a to je Su, što na turskom jeziku znači voda. SU porodicu čine hoklica, klupica i barska stolica.
Elementi od kojih je napravljena SU kombinuju moderno i tradicionalno, ali pre svega praktično. A evo i kako.. Ako vam treba kompaktna, simpatična hoklica da vam pomogne da se obujete, ili da na njoj odmarate noge kad se udobno smestite u fotelju Ćoškić, tu je SU hoklica. Visoka je 50cm, a sedalni deo je elipsast i njegove dimenzije su 20x45cm, sa sunđerom od 8cm što hoklici daje izuzetnu udobnost. Mala je, ali čvrsta. Napravljena je od punog hrastovog ili jasenovog drveta, baš kao i svi proizvodi WOOD MOOD DESIGN nameštaja. Drvo daje ovom proizvodu lepotu prirodnog materijala, ali i trajnost.
Ako vam ipak treba više prostora za sedenje tu je SU klupica. Dimenzija drvene klupice je 90cm dužine i 50cm visine, kako biste sa nje mogli lako da ustanete. Možete je koristiti u hodniku, dečijoj sobi, kao i natkrivenim terasama. Za ljubitelje šankova i visokih pultova tu je barska SU, visoka 75cm, stabilna, čvrsta, i uska pa je nakon korišćenja lako možete smestiti ispod šanka. Boje i materijali sedalnih delova mogu biti raznovrsni, od standardih raznobojnih kvalitetnih materijala po vašoj želji do koža i vuna, a sve ih možete pogledati u WMD salonu u Takovskoj 49a, u Beogradu.
Mesto na kome ne bi trebalo da držite ove komade je blizu grejnih tela ili direktno izložene vodi. Ovo plemenito drvo je zaštićeno organskim uljem i pčelinjim voskom, kao ekološkom, prirodnom zaštitom, pa je održavanje isključivo suvom krpom. Ako dođe do nezgoda sa flekama, možete ih ukloniti brusnim papirom granulacije 500 koji dobijate kao poklon uz proizvod kada ga kupite.

Klupica Su

Klupica Su

Klupica Su