STO GORE/DOLE VARIJANTA
D: o55cm h50/74cm
Sto Gore/Dole, od punog hrastovog, jasenovog ili bukovog drveta, se izdvaja od drugih komada WMD nameštaja po tome što se od stola za laptop može pretvoriti u kafe stočić pomeranjem ploče uz/niz nosač. Ovaj kružni, drveni stočić, sa dva zavrtnja na nogaru omogućavaju da ploču pomerate gore-dole na visinu koja vama odgovara.
Tako može da se pomeri na visinu od 74cm, i da podržava laptop dok radite, a kada završite možete ga spustiti na visinu 50cm popiti kafu i uživati u zasluženom odmoru. Njegovi nogari su praktični, mogu da se podvuku pod nameštaj sa podignutim dnom i tako učiniti položaj za rad još udobnijim i uštedeti prostor. Izdržljiv je i stabilan, napravljen od punog drveta, koje mu daje trajnost, a ekološke zaštite u vidu organskih ulja i voskova naglašavaju lepotu prirodnog materijala.
Koristan je u svakoj prostoriji - u spavaćoj sobi kao noćni stočić, pored WOOD MOOD DESIGN fotelje Ćoškić kao radni stočić, u kancelarijama i domovima kao pomoćni stočić, ma svuda gde nije preblizu grejnih tela ili direktno izložen vodi, kako bi drvo što duže zadržalo svoju lepotu. U slučaju da napravite fleke uklonite ih brusnim papirom granulacije 500, koji dobijate na poklon pri kupovini.

Sto Gore/Dole Varijanta
perspektiva

Sto Gore/Dole Varijanta
front

Sto Gore/Dole Varijanta
bočno