NATKASNA NORDI
D: 40x40cm h50cm
Komodica izuzetne elegancije NORDI, dimenzije 40x40cm visine 50cm, inspirisana skandinavskim pojednostavljenim, minimalističkim pristupom životu, bez preteranog kićenja i oslobadjanja od svega što opterećuje, sa jednom fiokom za odlaganje, je jedan zaista poseban i kvalitetan komad nameštaja od punog drveta.
NORDI je noćna komoda ili stočić i pravi komad za one koji teže prefinjenosti i eleganciji a vole toplinu i lepotu prirode. Za najintimniji kutak spavaće sobe, pored fotelje kao stočić u dnevnoj sobi ili kao pomoćni stočić u hodniku, ovaj komad od punog hrastovog drveta je komad koji se lepo uklapa u svaku prostoriju.
Otmena forma, ove prelepe drvene natkasne, zahteva izuzetnu, prirodnu završnu obradu drveta. Tako da posle finog brušenja i pažljivog uljenja, dolazi zaštita u vidu organskog ulja, a preko, kao finalna zaštita od insekata, pčelinji vosak. Ipak, Nordi drvena komoda se ne sme držati blizu grejnih tela kako bi se lepota i trajnost prirodnog materijala dugo održala. Možete je čistiti suvom krpom ili brusnim sundjerom granulacije 500 koji dobijate uz ovaj prelepi proizvod.