ČIVILUK Jelka
,
D: 45x65cm h50cm, visina kačenja 160-200cm
Čiviluk Jelka je jedan praktičan komad iz WMD kolekcije nameštaja. Sastoji se od kubusa, na koji možete da sednete dok se obuvate, izuvate, pozdravljate, ćaskate, i tri oklagije sa „iglicama“ za kačenje odeće. Ima petnaest “iglica” za kačenje odeće i dovoljno je snažan da izdrži po komad odeće na svakom. Ako bolje pogledate ima još jedan dodatak u vidu metalnog kruga. Tu možete odložiti Vaše kišobrane, a ako nema potrebe za tim taj krug se lako uvuče u kubus.
Napravljen je od punog hrastovog, jasenovog ili bukovog drveta, što mu daje lepotu prirodnog materijala ali I trajnost, a ekološke zaštite u vidu organskih ulja I voskova samo će još više naglasiti njegovu jedinstvenost I lepotu. Zauzima svega 65cm sa 45cm, tako da može da se uklopi i u manje prostore. Unutar kubusa možete da odložite nekoliko pari obuće, a pojedini članovi domaćinstva tu mogu da nađu i mesto da se izležavaju. Ako ubacite jedno jastuče u kubus, vaša mačka ili pas mogu tu da dremnu.
Nemojte ga stavljati pored grejnih tela kako bi vam drvo trajalo dugo. Ukoliko se vremenom isprlja, fleke ili nečistoće možete skinuti brusnim papirom 500 granulacije koji dobijate uz proizvod.

Čiviluk Jelka

Čiviluk Jelka

Čiviluk Jelka

Čiviluk Jelka