DUGE ČARAPE radni sto
D: 50x100cm h75cm
Radni sto neobičnog imena – Duge čarape iz WMD kolekcije nameštaja, je dobitnik prestižne nagrade za dizajn nameštaja Muse design award 2020. godine koja se dodeljuje u Njujorku.
Duge čarape, je jednostavnih i svedenih linija, dimenzija 50x100cm, visine 75cm, sa dve funkcionalne fioke. Ostavlja utisak prefinjenosti i lakoće, ali je kontruktivno čvrst i stabilan, izrađen od hrastovog ili jasenovog drveta, zaštićen ekološkim zaštitama u vidu organskih ulja i pčelinjeg voska kako bi se dodatno naglasila lepota prirodnog materijala. Ovaj drveni sto, sa stolicama Pufnom, Bobicom ili stolicom Presto čini idealan kutak za rad i predstavlja pravi izbor za vašu kućnu kancelariju. Na njemu možete držati i neku od lampi iz WMD kolekcije, stono ogledalo ili sat, a prostor ispod ploče, ovog drvenog radnog stola, možete upotpuniti policom Cakanom koja ima tri rotirajuće fioke.
Kako bi vam ovaj elegantni i prefinjeni radni sto dugo trajao, fino brušenu površinu od hrastovog drveta potrebno je da adekvatno čuvate. Kada vam u radu kafa pravi društvo, stavite je na podmetač, jer drvetu ne prija izloženost visokim temperaturama, grejnih tela, ali ni vodi. Ako se i dogodi neka nezgoda, obrišite ga suvom krpom, a fleke uklonite brusnim papirom granulacije 500 koji je došao upakovan uz proizvod.

Radni sto DUGE ČARAPE

Radni sto DUGE ČARAPE

Radni sto DUGE ČARAPE