KLUPICA PUFNICA
D: 40x100cm h50cm
Pufnica Klupica je osvojila dve internacionalne nagrade za dizajn, European Product Design Award (Brisel, Belgija, april, 2016-2017) i A' Design Award (Komo, Italija, april, 2016-2017).
Klupica je izrađena od hrastovog, jasenovog ili bukovog drveta, što je čini kvalitetnim i trajnim komadom nameštaja. Zaštićena je organskim uljima i pčelinjim voskom, ekološkim zaštitama kako bi se sačuvala lepota prirodnog materijala. Sedalni deo je od drveta, oblika osmice, koje mogu da se tapaciraju po vašoj želji tako da svoju drvenu klupicu možete prilagoditi svom enterijeru ili napraviti akcenat u prostoru.
Visina klupice Pufnice je 50cm, pa tako sa nje možete lako da ustanete, a sunđer debljine 8cm čini je izuzetno udobnim komadom. U osnovi njene dimenzije su 40x100cm, tako da ne zauzima mnogo prostora. Klupica stoji na četiri oslonca, oslonci su učvršćeni drvenim šrafovima, jedan neobičan i dopadljiv komad. Svoje “mesto pod Suncem” ova drvena klupica Pufnica, može pronaći u vašem hodniku, čekaonici u javnom prostoru, ili kafiću.

Klupica Pufnica
hrast/standardni materijal

Klupica Pufnica
hrast/koža

Klupica Pufnica
hrast/vuna