LENJIVAC
D: 40x65cm h50cm
Lenjivac je jedan višefunkcionalni komad nameštaja koji pored toga što može da služi za sedenje, koristan je kao oslonac za noge kada se kombinuje sa Ćoškić foteljom, može služiti kao polica za knjige, ali i kao kafe stočić… Njegova primena je velika u zavisnosti od vaših potreba.
Napravljen je od punog hrastovog, jasenovog ili bukovog drveta, što ga čini kvalitetnim i trajnim komadom nameštaja, a zaštićen je prirodnim uljima i voskovima, ekološkim zaštitama koje naglašavaju lepotu prirodnih materijala. Visine je 50cm, dugačak 65cm, a širok 45cm. Nemojte ga stavljati preblizu grejnih tela, ili na terasi da pokisne. Ako nešto slučajno prospete po njemu, obrišite suvom krpom ili brusnim papirom granulacije 500 koji dobijate uz proizvod.
U našem salonu u Takovskoj 49a u Beogradu nalazi se veliki izbor mebl štofova koža, vuna, koji vam mogu pomoći da ovaj drveni tabure, stočić ili policu prilagodite svom ili koristite kao akcenat u prostoru. Možete ga staviti u hodnik, da vam pomogne da se obujete, ili da na njemu odmorite noge posle napornog dana. Može da se okrene i da postane stočić pored fotelje, da vam pridržava kafu, a u pregrade stavite knjige, časopise ili odložite sitnice.