PUFNA BARSKA STOLICA
D: 40cm, h 75/65 cm
Poreklo barske stolice datira još iz kamenog doba, odgovor leži u tome što je takva vrsta „uzdignutog sedenja“ izdvojila ljude od životinjskog sveta. Dok su vladari u Evropi i Aziji koristili tronove, u nekim carstvima, poput afričkog, vrhovni poglavar je sedeo na Zlatnoj barskoj stolici.
Vremenom je ona dospela u naš životni prostor i danas predstavlja jedan od najkorisnijih komada velikog broja domova. Naše barske i polubarske stolice Pufne, izrađene su od hrastovog, jasenovog ili bukovog drveta, što im daje dugotrajnost. U osnovi su dimenzija 40cm, pa ne zauzimaju mnogo prostora, a visina 65/75cm, omogućava da ih koristite pored pulta od 90cm, odnosno 110cm visine. Karakteristične su po izraženoj udobnosti sedalnog dela, što im omogućava sunđer od 8cm kružnog oblika. Raznovrsni mebl štofovi u boji, koje možete pronaći u našem izložbenom salonu u Takovskoj 49a u Beogradu, pružiće Vam mogućnost da ih prilagodite svom ukusu i enterijeru ili koristite kao akcente u prostoru.
Mogu se upotrebljavati u kuhinji, trpezariji, ako umesto stola imate šank, ili u javnim prostorima, poput restorana i kafića gde predstavlja nezaobilazni aksesoar.

Pufna Barska Stolica

Pufna Barska Stolica - Materijali

Pufna Barska Stolica