RING Standard
D: 10x40cm krug o20cm
Cena: 5000 rsd
Ćao! Mi smo RING satovi, bliski rođaci WMD satova iz WOOD MOOD DESIGN kolekcije proizvoda. Naš krug, koji je akcenat naše forme, je tu da vas podseti da materija i energija kruži, da sve prolazi i sve se vraća. Ni boje naših krugova nisu slučajne. Ako ste strastveni, odvažni tu je crveni Ring, ako volite prefinjenost i čistoću tu je beli Ring, ako ste razigranog duha za vas je žuti Ring, a za one misteriozne tu je crni Ring. Kad vam treba energije tu je zeleni, a za nežne sanjare plavi Ring. Mi smo pažljivo bojeni rukom, i tu smo da upotpunimo svaki ambijent. Naš mehanizam je beščujan tako da vam nećemo smetati ni pri radu, ni pri odmaranju. Možete nas okačiti na zid, ili staviti da sami stojimo na ravnoj površini uz pomoć drvceta koje je došlo sa nama, uvijeno mašnom. Navijajte me isključivo pomoću točkića samog mehanizma sa zadnje strane, nemojte mi dirati kazaljke, jer mogu da se zbunim i onda neću ni ja sam znati koliko je sati. Meni je potrebna samo jedna AA baterija da vam dam sve vreme ovoga sveta. Ja sam kao poklon obradovao mnoge, a pogotovo one koji me kupe za sebe. Hvala što ste me obradovali i radujem se zajedničkom provođenju vremena sa vama.

Ring 001

Ring 002

Ring 003

Ring 004

Ring 005

Ring 006

Ring 007

Ring 008

Ring Black 009

Ring Gold Black 010

Ring Red Black 011

- Sat ne smeta kucanjem jer ima tihi kvarcni mehanizam.
- Satove ne smete nameštati tako što vrtite kazaljke spreda, već isključivo na točkić sa zadnje strane sata, na mehanizmu.
- Satovi rade na AA bateriju koju dobijate pri kupovini sata.
- Svi satovi mogu biti i zidni i stoni. Sa zadnje strane sata nalaze se rupe za kaćenje i rupe za drvca koja dobijate uz sat, a koja služe da stoji na polici.