Ogledalo Saće

Ogledalo Saće

Ova ogledala manjih dimenzija možete lako uklapati i konbinovati sa ostalim delovima nameštaja. Izrađena su od lameliranog hrasta, bukve ili jasena. Zbog lepe linije i prirodnog materijala, izuzetno su elegantna.

Opširnije
Sekino ogledalo

Sekino ogledalo

Sa prednje strane se nalazi ogledalo, a u zadnjem delu je smeštena sijalica, ovaj proizvod je ogledalo i lampa u jednom. Izrađena su od lameliranog hrasta, bukve ili jasena. Zbog lepe linije i prirodnog materijala, izuzetno su elegantna...

Opširnije
Ogledalo 8

Ogledalo 8

Ovo ogledalo većih dimenzija (50x110 cm) možete kačiti na zid. Izrađena su od lameliranog hrasta, bukve ili jasena. Zbog lepe linije i prirodnog materijala, izuzetno su elegantna.

Opširnije
Ogledalo 5

Ogledalo 5

Ova petougaona ogledala, dimenzija 55x55cm, možete kačiti na zid ili ih držati na polici. Izrađena su od lameliranog hrasta, bukve ili jasena. Zbog prirodne boje drveta, prostoriji daju toplinu i prijatnost.

Opširnije
Ogledalo 31,5

Ogledalo 31,5

Ova kružna ili četvrtasta ogledala manjih dimenzija možete kačiti na zid ili ih držati na stolu. Izrađena su od lameliranog hrasta, bukve ili jasena. Zbog lepe linije i prirodnog materijala, izuzetno su elegantna. S obzirom da ih dobijate upakovana, mogu biti izuzeno lep i vredan poklon.

Opširnije
Ogledalo 31,5 - Boja

Ogledalo 31,5 / Boja

Ova kružna ili četvrtasta ogledala manjih dimenzija možete kačiti na zid ili ih držati na stolu. Izrađena su od MDF-a i možete ih naći u nekoliko boja. Izuzeno su elegantna. S obzirom da ih dobijate upakovana, mogu biti izuzeno lep i vredan poklon.

Opširnije
Velika ogledala

Velika ogledala

Ogledalo je jedno od najbitnijih objekata u prostoru. Njima možete produžiti i osvetliti prostoriju, ali je i ulepšati. Naša ogledala su izrađena od lameliranog hrasta, bukve ili jasena i možete ih naći u nekoliko dimenzija. Zbog prirodne boje drveta, prostoriji daju toplinu i prijatnost.

Opširnije