CHERRY
D: h180cm zauzima 50cm
Znate koliko je bitna rasveta za kreiranje atmosfere u prostoru u kom boravite. Svetlo utiče na raspoloženje, na produktivnost I koncentraciju… Cherry lampa, upečatljive siluete, koja podseća na suletu jedne dame, je skup mnoštva ručnog rada. Sve sa ciljem da u ovoj lampi uživate svim čulima.
Svi delovi ove drvene lampe se ručno, fino, polako bruse i lepe,a četkicom pažljivo boje. Nekoliko dana je potrebno za izradu ove lampe. Pored izrade, ono što je izuzetno kod Cherry lampe je i efekat svetla i senke koji ona daje. Prilikom probijanja svetla kroz nežne letvice - latice, ono pravi zaista neverovatan doživljaj u prostoru. Telo lampe je napravljeno od drveta I to hrastovog, što lampi daje trajnost, ali postoji još I u crnoj elegantnoj boji.
Jačina I boja svetla se mogu kontrolisati preko regulatora svetla koji možete odabrati, dodatno uz ovu divnu graciju. Abažur može biti u beloj Ili crnoj varijanti, tako da možete odabrati onaj koji više odgovara vašem enterijeru ali I senzibilitetu. Prilikom transporta, abažur se potpuno odvaja od tela lampe, kako se on ne bi odštetio I lampa bezbedno stigla do vas. Sijalicu dobijate na poklon uz lampu dok se regulator svetla dodatno naplaćuje.

Lampa Cherry - bela

Lampa Cherry - bela

Lampa Cherry - bela

Lampa Cherry - Hrast

Lampa Cherry - Hrast

Lampa Cherry - Hrast

Lampa Cherry - Crna

Lampa Cherry - crna

Lampa Cherry - crna