STO SREĆKO
D: 60x60cm h45cm
Prema narodnom verovanju, kada u snovima vidite detelinu sa tri lista, koje u prirodi ima u izobilju, to je dobar znak i predstavlja duhovni rast i lepe, nove početke. Ukoliko je slučajno nađete u prirodi, nosite blizu srca i nikom o njoj ne govorite, njena snaga je još veća.
Sto je napravljen od punog hrastovog, jasenovog ili bukovog drveta, što mu daje lepotu i trajnost. Zaštićen je organskim uljima i pčelinjim voskovima, ekološkom zaštitom, kako bi se održala prirodna lepota drveta. U prostoru zauzima 60x60cm, a visine je 45cm. Dizajn stočića Srećko inspirisan je izgledom deteline. Njegova forma je takva da omogućava da se više stolova niže jedan na drugi i time kreiraju novi ritmični oblici u prostoru. Osvežiće vašu dnevnu sobu, natkrivenu terasu ili čekaonicu u ordinaciji.
Stočić ne smete držati pored grejnih tela, drvo kao prirodan materijal može odreagovati na veliku količinu toplote. Površina ploče stola se održava suvom krpom ili brusnim papirom granulacije 500 koji dobijate uz proizvod. Brusnim papirom se skidaju fleke, usled izlivanja vode po njemu, ukoliko nastanu. Uzorci stola Srećko nalaze se u Takovskoj 49a, u Wood Mood Design Showroom-u u Beogradu.

Stočić Srećko

Stočić Srećko

Stočić Srećko