WM Enterijer apartmana

WM Enterijer

Apartman na Vračaru, Beograd. Enterijer stana je urađen tako da ostavlja utisak topline. Materijali su prirodni. Većina nameštaja je dizajnirana specijalno za ovaj prostor. Dominantne boje su boja lameliranog hrasta i bela sa akcentima crvene i zelene. S obzirom da stan nije veliki, mnogo se pažnje posvetilo funkciji. Pri projektovanju vodilo se računa da boje ne opterećuju, već da naprave stan udobnim mestom za život...

Opširnije
Marić Biznis Centar

Marić Biznis Centar

Poslovni prostor je projektovan sa ciljem da se izrazi prijatni ambijent, pošto je reč o prostoru sa slikama i proizvodima od drveta. Da bi se izbeglo pretarano šarenilo slika, velike površine su svetlije sa nešto izraženijom žutom i narandžastom bojom, kako bi se dobio friendly efekat.

Opširnije
Chic Butik

Chic Butik

Butik je projektovan tako da je poseban naglasak stavljen na centralni deo koji vodi posmatrača od ulaza do zadnjeg dela butika. To se postiglo pomoću jasnih detalja i originalnih rešenja na plafonu koja su nastavljena i na zidu i podu u istom duhu.

Opširnije
Komercijalna Banka

Komercijalna Banka

Banka je projektovana tako da se, s obzirom na veličinu, prostor što bolje iskoristi. Glavna kancelarija i deo za stranke su zasebne celine dok je u centralnm delu akcenat dat na deo iza šaltera, s obzirom da se tu odigravaju glavna dešavanja i da se on nalazi naspram glavnog ulaza.

Opširnije
Apartman u Vrnjačkoj Banji

Apartman u Vrnjačkoj Banji

Pošto se apartman nalazi u banji, mestu za odmor i relaksaciju, posebna pažnja je posvećena organizaciju stana. Materijali su prirodni, a boje opuštajuće. Pri biranju boja i ptojektovanju nameštaja za ovaj prostor vodilo se računa o tome da oni budu u harmoniji, kako ni jedno ni drugo ne bi opterećivalo korisnika. Od materijala korišćen je lamelirani hrast i mdf bojen u belo.

Opširnije
Dečija soba

Dečija soba

Dečija soba je projektovana tako da je akcenat stavljen na njenu funkciju. Reč je o prostoru koji je gotovo ceo pod kosinom i zauzima svega 15m2. Iako je maksimalna visina plafona 270cm, korisni prostor je znatno niži, svega 150cm. Zahtev investitora je bio da se soba projektuje za potrebe dve devojčice. S obzirom na to da u sobi postoji samo jedan prozor, vodilo se računa da se prirodno svetlo maksimalno iskoristi, tako da je radni sto postavljen u njegovoj blizini, na mestu gde je osvetljenost najveća.

Opširnije
Novogodišnja dekoracija - Hotel Junior

Novogodišnja dekoracija - Hotel Junior

Pri dekorisanju HOTELA JUNIOR na Kopaoniku, posebno se vodilo računa da bude umereno i skladno ukrašen. S obzirom na to da u osnovi dominira braon boja, korišćene su crvena, zelena i zlatna. Akcenti su se smenjivali crvenim mašnama i cvetovima, kao i zlatnim kuglama u vidu grozdova. Posebna pažnja je posvećena osvetljenju prostora sa ciljem da zadrži utisak topline i prijatnosti...

Opširnije