ELEGANT - Veliki satovi
Cena: 5000 rsd
WMD zidni satovi, izrađuju se isključivo od hrastovog drveta. Iako su tu da pokazuju vreme, oni sami su bezvremeni. Lako se uklapaju u svaki enterijer – moderan, tradicionalan, šarenolik ili pak svedenih boja.
Uz WMD zidne, drvene satove. vreme prolazi mirno, jer imaju bešuman kvarcni mehanizam, koji se napaja samo jednom AA baterijom. Kazaljke mogu biti raznih boja, a oznake za sate i minute mogu biti raznih oblika. Može se držati na ravnoj površini, uz dva drvceta koja dobijate uvijena mašnom, ali mogu i da se kače na zid. A kako biste znali da uvek pokazuju tačno vreme potrebno je da ih navijete jednom, ali isključivo sa zadnje strane, na točkić samog mehanizma. Mogu biti kvadratnog ili kružnog oblika, veliki ili mali.
Lepi su I elegantni pa su ovi zidni ili stoni satovi idealan poklon za drage ljude. Zaštićeni su organskim uljem i pčelinjim voskom, kako bi što duže očuvali lepotu drveta. Ako ih odaberete za svoj dom i lepo čuvate, mogu vam služiti dugo.

Elegant - 001

Elegant - 002

Elegant - 003

- Sat ne smeta kucanjem jer ima tihi kvarcni mehanizam.
- Satove ne smete nameštati tako što vrtite kazaljke spreda, već isključivo na točkić sa zadnje strane sata, na mehanizmu.
- Satovi rade na AA bateriju koju dobijate pri kupovini sata.
- Svi satovi mogu biti i zidni i stoni. Sa zadnje strane sata nalaze se rupe za kaćenje i rupe za drvca koja dobijate uz sat, a koja služe da stoji na polici.