MALI SATOVI - Hrast
Cena: Wood Elegant 3800 rsd - WMD satic br.crtice 4000 rsd
Mali WMD satovi postoje u tri varijante, kombinacija brojevi/crtice, brojevi/tačkice I elegant varijanta (bez oznaka). WMD satovi su izrađeni od izuzetno kvalitetnog hrastovog drveta. Drvo kako prirodan material daje im lepotu I trajnost, a ekološke zaštite u vidu organskihh ulja I pčelinjih voskova, još više naglašavaju lepotu proizvoda. WMD drveni satići, mogu biti zidni I stoni u isto vreme, pošto sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici.
Satovi su beščujni, pokreće ih jedna AA bateriju, koja se kao I tiplovi dobija uz sat na poklon. Navijaju se isključivo na točkić sa zadnje strane mehanizma, dimenzije su 180mm, a debljine 30mm. Drveni WMD satovi se dobijaju veoma dekorativno upakovani, tako da mogu biti izuzetno lep i vredan poklon.

Mali satovi - 001

Mali satovi - 002

Mali satovi - 003

Mali satovi - 004

Mali satovi - 005

Mali satovi - 006

- Sat ne smeta kucanjem jer ima tihi kvarcni mehanizam.
- Satove ne smete nameštati tako što vrtite kazaljke spreda, već isključivo na točkić sa zadnje strane sata, na mehanizmu.
- Satovi rade na AA bateriju koju dobijate pri kupovini sata.
- Svi satovi mogu biti i zidni i stoni. Sa zadnje strane sata nalaze se rupe za kaćenje i rupe za drvca koja dobijate uz sat, a koja služe da stoji na polici.