XXL satovi

Satovi XXL

XXL - satovi

XXL satovi su izradjeni od lameliranog hrastovog drveta i zaštićeni su organskim uljem, koje čuva prirodan izgled i svojstva drveta. Postoje tri varijante ovih satova. Sat Svet: Glavni sat je dimezije 31,5 x 31,5cm, a preko lanaca je povezan za četiri manja sata dimenzije 12x12cm na kojima su izgravirana imena gradova. Svaki sat se zasebno kači i zauzimaju max dimenziju 75x75cm. Sat Mili-sav: Dimenzija kruga je 31,5cm, a ceo sat zauzima površinu od 65cm2. Funkciju brojeva preuzimaju drvca na čijim vrhovima se nalaze kružni drveni šrafovi. Sat Zrak: Dimenzija kruga je 31,5cm, a ceo sat zauzima površinu od 60 cm2. Funkciju brojeva preuzimaju drvca različite dužine.

Opširnije

Drvo satovi

Satovi Elegant

Elegant - Veliki satovi

Satovi su izrađeni od lameliranog hrastovog drveta kao i ostali komadi nameštaja. Te, se oni savršeno uklapaju u enterijeru u kome se već nalaze komadi od ovog materijala. Sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici...

Opširnije
Satovi Brojevi

Brojevi - Veliki satovi

Satovi su izrađeni od lameliranog hrastovog drveta. Brojevi i crtice koji se nalaze na njima ručno se boje. Sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici. Satovi se dobijaju veoma dekorativno upakovani, tako da mogu biti izuzetno lep i vredan poklon. Svaki sat je različit...

Opširnije
Satovi Brojevi

Crtice - Veliki satovi

Satovi su izrađeni od lameliranog hrastovog drveta. Crtice koje se nalaze na njima ručno se boje. Sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici. Satovi se dobijaju veoma dekorativno upakovani, tako da mogu biti izuzetno lep i vredan poklon. Svaki sat je različit...

Opširnije
Satovi Sove

Sove - Veliki satovi

Satovi su izrađeni od lameliranog hrastovog drveta. Pored brojeva koji se nalaze na njima, a koji se ručno boje, nalaze se i izuzetno dekorativne sove u nekoliko različitih varijanti, takođe rađene od prirodnih materijala, koje će vašem prostoru dati poseban pečat. Sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici. Satovi se dobijaju veoma dekorativno upakovani, tako da mogu biti izuzetno lep i vredan poklon. Svaki sat je različit. Dimenzije su 315 mm, a debljine 25 mm.

Opširnije
Satovi Jasen

Jasen - Veliki satovi

Satovi su izrađeni od lameliranog jasenovog drveta. Te, se oni savršeno uklapaju u enterijeru u kome se već nalaze komadi od ovog materijala. Sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici. Satovi se dobijaju veoma dekorativno upakovani, tako da mogu biti izuzetno lep i vredan poklon. Svaki sat je različit.
Dimenzije su 315 mm, a debljine 20 mm.

Opširnije
Satovi Mali

Mali satovi - Hrast

Satovi su izrađeni od izuzetno kvalitetnog lameliranog hrastovog drveta. Zaštićeni su organskim uljem kao i ostali komadi wood mood design linije proizvoda. Izradjuju se u limitiranim serijama. Sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici. Satovi se dobijaju veoma dekorativno upakovani, tako da mogu biti izuzetno lep i vredan poklon. Svaki sat je različit. Dimenzije su 180 mm, a debljine 20 mm.

Opširnije

Mess satovi

Satovi Mess

Satovi Mess

Satovi su izradjeni od lameliranog hrastovog drveta ili MDF-a. Te, se oni savršeno uklapaju u enterijeru u kome se već nalaze komadi od ovog materijala. Sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici...

Opširnije

Royal satovi

Royal veliki satovi

Veliki satovi - Royal

Satovi su izradjeni od MDF-a i možete ih naći u nekoliko boja. Sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici. Satovi se dobijaju veoma dekorativno upakovani, tako da mogu biti izuzetno lep i vredan poklon. Svaki sat je različit. Dimenzije su 315 mm, a debljine 25 mm.

Opširnije
Royal mali satovi

Mali satovi - Royal

Satovi su izradjeni od MDF-a i možete ih naći u nekoliko boja. Sa zadnje strane imaju tri rupe dimenzije 8mm, preko kojih se ili kače na zid, ili dodavanjem tiplova u donje dve mogu stajati na stolu ili polici. Satovi se dobijaju veoma dekorativno upakovani, tako da mogu biti izuzetno lep i vredan poklon. Svaki sat je različit. Dimenzije su 180 mm, a debljine 25 mm.

Opširnije