ČIVILUK MERDEVINE
,
D: (45cm) do 150cm h70/190cm
Čiviluk Merdevine je dizajniran tako da razume potrebe savremenog čoveka i omogućava praktičnost, bilo da preferirate elegantan, prefinjen ili dinamičan duh.
U osnovi čiviluka su oklagije koje prave formu tri para merdevina, najviše su visine 190cm, zatim srednje 150, a najmanje visine 70cm. Merdevine su medjusobno povezane elementima koje omogućavaju potpunu rotaciju ovih pojedinačnih čiviluka. One prave jednu atraktivnu I dinamičnu strukturu.
Na Merdevine se može kačiti odeća na različite načine. Zbog medjusobne povezanosti I mogućnosti rotacije ove fino brušene I pažljivo uljene, drvene strukture Merdevina, zaštićene pčelinjim voskom, se mogu potpuno prilagoditi veličini, potrebama I ukusu korisnika I prostora.
Čiviluk se može držati otvoren u prostoru, pri čemu zauzima prostor do 150cm ili u osnovi zatvoren kao trougao, zauzimajući površinu od 50cm. Preporučujemo da se drži u poslednjoj, trouglastoj osnovi, tako da se može sa jedne strane zakačiti I ogledalo, pa je tako njegova funkcija najbolje iskorišćena.
Merdevine čiviluk je idealan za najintimniji kutak spavaće sobe, ali je zanimljiv I upečatljiv komad I za jedan lep svetao, razigrani hodnik.

Čiviluk Merdevine

Čiviluk Merdevine - otvorene

Čiviluk Merdevine - cik cak

Čiviluk Merdevine - trougao