LAMPA ICE
D: drvo 10x30 cm, klirit 25x25, 20x25 i 15x25 cm
Cena: 12000 rsd
ICE lampa, iz MONDRIJANOVE kolekcije, novih WMD stonih lampi, je na prvi pogled ledena kraljica medju lampama ali ipak jedna nežna i nenametljiva gracija... Beli klirit u kombinaciji sa višebojnom sijalicom daje efekat polarne svetlosti (aurora borealis), tako redak prirodni fenomen, moguć i u vašem domu... Lepo se uklapa u svaki enterijer daje mu prozračnost i lepotu... Pravo je rešenje i za jedan lep poklon.
Nova WMD linija rasvetnih tela od čak pet divnih gracija inspirisana je sjajnim slikarem s početka 20. veka, Piet Mondrian-om.
Linije, pravi uglovi, primarne boje i čista geometrija koja su glavne odlike Mondrijanovog stvaralaštva, za svoj osnovni princip ima harmoniju kontrasta, tako su i WMD lampe spoj suprotnosti koje kriju jedinstvo i sklad elemenata. Sky, Ice, Mystic, Urban i Sat lampe su kombinacija oprečnih materijala, nežnog, toplog, punog hrastovog drveta i asimetrične forme klirita, od prozračno belog do mistično crnog pri čemu nastaje jedan skulpturalan komad nameštaja.
Ove lampe predstavlja pravo malo umetničko delo koje će vašem domu dati lepotu i originalnost, koja ne može ostati ne primećena.

Lampa Ice

Lampa Ice

Lampa Ice

Lampa Ice